fbpx
  • banner-espa

Στέφανος Μπαγδάτογλου, Δικηγόρος Καβάλας

testimonial-toucan-bagdatoglou-stefanos-dikigoros

Στέφανος Μπαγδάτογλου, Δικηγόρος Καβάλας

Στέφανος Μπαγδάτογλου, Δικηγόρος Καβάλας 600 600 Toucan Advertising Agency

“Με την Toucan Advertising Agency ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας περίπου το Μάρτιο του 2018. Τους ζήτησα την κατασκευή ιστοσελίδας και τη δημιουργία μιας σημαντικής παρουσίας στο διαδίκτυο, δηλαδή στις μηχανές αναζήτησης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο χώρο της δικηγορίας δεν είναι ακόμα διαδεδομένο το διαδικτυακό marketing και η διαφήμιση, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία δικτύωσης για το δικηγορικό μου γραφείο.

Μέσα από άψογη επικοινωνία και συνεννόηση κατασκευάσαμε μια ευπαρουσίαστη, σύγχρονη και πολύ εύχρηστη ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου μου. Δημιουργήσαμε μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook, ενώ με τα κατάλληλα εργαλεία πετύχαμε το γραφείο να βρίσκεται πολύ ψηλά στις αναζητήσεις των μηχανών αναζήτησης (google κλπ). Ακόμα και μετά από τη δημιουργία και το στήσιμο της εν γένει διαδικτυακής παρουσίας μου, ο Ηλίας και ο Χρόνης, με βοηθάνε συχνά στην εξέλιξη και διατήρηση αυτής με συμβουλές και την οργάνωση διαφημιστικών καμπανιών.

Ουσιαστικό αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να δέχομαι κλήσεις στο τηλέφωνο, emails και μηνύματα στη σελίδα μου στο Facebook από υποψήφιους πελάτες όχι μόνο από την Καβάλα, αλλά και από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι με ανακάλυψαν διαδικτυακά και με πολλούς από αυτούς να ξεκινήσουμε συνεργασία, αναλαμβάνοντας τις υποθέσεις τους. Επομένως, ένα μέρος του πελατολογίου μου στηρίζεται στη διαδικτυακή μου παρουσία και οφείλεται στην εργασία, την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα της Toucan Advertising Agency.”

    Back to top