fbpx
  • banner-espa

koukoumatsas-ilias-toucan-advertising-agency

Ηλίας

Κουκουμάτσας

Founder / Marketing Specialist

Οι μεγάλες του αγάπες είναι δύο, η Ιστορία και η Τεχνολογία. Αφού απέκτησε το Bachelor Degree του στην Ιστορία, αποφάσισε να ασχοληθεί και με την άλλη μεγάλη του αγάπη. Το 2012 παρέα με τον Νίκο Παπαϊωάννου και τον Απόστολο Πανταζόγλου δημιούργησαν το Citypedia.gr, τον μεγαλύτερο online οδηγό πόλης για την Καβάλα. Από το 2013 ασχολήθηκε δυναμικά με το digital marketing και ήταν από τους πρώτους που έστησε και διαχειρίστηκε τέτοιου είδους διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ατάκες από εκείνη την μακρινή (;) εποχή ακόμα τον κρατάνε ξύπνιο τα βράδια: “Εγώ δεν έχω Facebook, αυτά τα πράγματα είναι για παιδιά”, “Έχω ίντερνετ δεν χρειάζομαι κάτι άλλο, θα τυπώσω 2.000 φυλλάδια”. Λόγω της ενασχόλησης του με το Citypedia.gr, ειδικεύεται στη δημιουργία διαφημίσεων για επιχειρήσεις εστίασης και τροφίμων. Του αρέσει να ανακαλύπτει και να κατανοεί εις βάθος την ιστορία πίσω από κάθε brand και στη συνέχεια να την αναδεικνύει, συνδυάζοντας κείμενο, φωτογραφίες και video, συνθέτοντας σαν παζλ, μια μικρή ιστορία, που ο καθένας θα μπορούσε να ζήσει και να ταυτιστεί μαζί της.

Χρόνης

Αγγελίδης

Founder / Marketing Specialist

Κάτοχος Bachelor Degree “Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων” από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και M.Sc. “Systems Engineering Management” από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον κλάδο του μαρμάρου, σε θέσεις sales και marketing με κύριες αρμοδιότητες την ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες (account management) και την ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρησης (digital transformation). Συναναστράφηκε (και ταξίδεψε) με στελέχη σημαντικών εταιρειών από όλον τον κόσμο ενώ παράλληλα έζησε “in actu” πως αντιμετωπίζονται το marketing και η διαφήμιση σε έναν από τους πιο παραδοσιακούς, “old-school” κλάδους και πως μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά εργαλεία στην επίτευξη των στόχων μίας επιχείρησης, αν αξιοποιηθούν σωστά. Εν συνεχεία, ως θερμός υποστηρικτής του “The best time to do something is now”, αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το πραγματικό του πάθος, τη διαφήμιση και κάπως έτσι γεννήθηκε η συνεργασία με τον Ηλία. Πλέον, ασχολείται καθημερινά με τις ανάγκες των πελατών και σε συνεργασία μαζί τους καθορίζει τα επόμενα ψηφιακά τους βήματα. Του αρέσει να αναλύει τα αποτελέσματα των digital ενεργειών και να αξιοποιεί τα συμπεράσματα στις επόμενες στρατηγικές κινήσεις. Ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις στον χώρο του digital marketing. Είναι το άτομο που θα μπορούσε να πει σε μία συνέντευξη ότι ελάττωμα του είναι η τελειομανία και αυτό να ισχύει!

angelidis-chronis-toucan-advertising-agency

Τι συμβολιζει το Toucan

Speak Up
Loud & Clear

Οι συμβολισμοί του Toucan απαντούν στην ερώτηση

«Τι μπορεί να κάνει η διαφήμιση
για την επιχείρηση μου;»

Το Toucan είναι ένα εξωτικό πουλί που συμβολίζει την ανάγκη για επικοινωνία και την αναγκαιότητα για προβολή. Τα έντονα χρώματα και το μεγάλο ράμφος υποδηλώνουν την έντονη διάθεση του να φανεί και να ακουστεί. Το Toucan δεν μπορεί από τη φύση του να μένει στην αφάνεια και στις σκιές.

Όπως το Toucan, έτσι και η επιχείρηση σας, είναι απαραίτητο να προβάλλεται δυνατά και καθαρά, να είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες, να εκφράζεται άφοβα και να λειτουργεί συνειδητά με τρόπο που ωφελεί και προσθέτει αξία σε όλους τους ενδιαφερόμενους stakeholders (πελάτες, εργαζομένους, προμηθευτές, κοινωνία, μετόχους, κλπ.).

#SpeakUpLoud&Clear

Μάθετε τι μπορεί να κάνει το Toucan για εσάς και πως μπορεί να αναδείξει την επιχείρηση σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, να επικοινωνήσει τις ιδέες σας και να σας βοηθήσει να εξελίξετε την επιχείρηση σας.

toucan advertising agency kavala

Mission & Vision

Σκοπός & Όραμα

Σκοπός μας είναι να επιταχύνουμε τη μετάβαση επιχειρήσεων στον ψηφιακό κόσμο (digital transformation) και όραμα μας να αποτελούμε ένα agency που θα προσφέρει στους πελάτες του ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους (tailor made) λύσεις.

Agency με μυαλό συμβούλου και καρδιά δημιουργού

    Back to top